przekaż 1 % podatku

• Start
  • przekaż 1 % podatku

1% dla Stowarzyszenia Rodzin i Przyjaciół Osób Głęboko Upośledzonych "Maja"

Od kilku lat prawo polskie daje możliwość każdemu zarabiającemu obywatelowi przekazania 1% podatku na rzecz dowolnie wybranej organizacji społecznej, która posiada tzw. status Organizacji Pożytku Publicznego (OPP). Status OPP to możliwość jeszcze skuteczniejszego i efektywniejszego realizowania naszych działań poprzez wsparcie finansowe od obywateli. Dlatego zachęcamy Państwa oraz Waszych bliskich do przekazania 1% podatku na rzecz Stowarzyszenia Rodzin i Przyjaciół Osób Głęboko Upośledzonych "Maja" By przekazać swój 1% podatku Stowarzyszeniu Rodzin i Przyjaciół Osób Głęboko Upośledzonych "Maja", prosimy wpisać w deklaracji podatkowej:

KRS 0000141918.

Lub klkając w obrazek "PIT2018", który przekieruje Pąństwa na stronę www, gdzie można wypełnić pit online z wpisanym naszym numerem KRS

Drodzy Państwo,

Nie zapominajcie o Nas. Prosimy o wsparcie. Można przekazać darowiznę. Adresatem będzie

Stowarzyszenie Rodzin i Przyjaciół Osób Głęboko Upośledzonych „Maja”

nr konta: PKO BP 93 1020 1169 0000 8102 0065 1265

W tytule należy napisać: Darowizna na cele statutowe.

Można przekazać naszemu Stowarzyszeniu 1 % dla organizacji pożytku publicznego.

Nr naszego KRS: 0000141918

Serdecznie Państwa pozdrawiam

Ewa Wiśniewska- prezes Stowarzyszenia

Współfinansowanie działalności

Działalność Ośrodka terapeutyczno- rehabilitacyjnego dla osób z niepełnosprawnością prowadzona jest dzięki dofinansowaniu z budżetu m. st. Warszawy, Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych  oraz środków prywatnych.